Annonsering Hundar

Bortsprungen bullterrier, Uppsala

2016-02-08 07:02 #0 av: Uppkatten

OBS! EJ MIN HUND. Frank, okastrerad, två-årig brindle och vit bullterrierhane är bortsprungen i Uppsala sedan 5/2 på em. Inga observationer alls efter det. Han försvann efter ett tumult med en annan hund, och kan ev. vara skadad. Id-hund har markerat i södra delarna av Stadsskogen. Det behövs hjälp med lappning och sök. Hunden bor i Norby. Matte har regelbunden kontakt med polisen etc. För mer info + foto se t ex annons på Bosses hundhjälp på Facebook. Det har också bildats en särskild "Hitta Frank"-grupp på Facebook.

Sajtvärd för Hittekatter i Fokus. Medarbetare på Katter i Fokus.

Anmäl
2016-02-24 21:17 #1 av: Uppkatten

Den här hunden saknas ännu. Man jobbar utifrån 3 olika scenarier: 1) att hunden kan vara avliden och ligga någonstans ute i terrängen, 2) att hunden fortfarande lever men förvildats (någon enstaka observation som kan tyda på att så är fallet) resp. 3) att hunden har blivit upplockad av någon som inte gett sig till känna (någon enstaka observation som kan tyda på att så är fallet).

Bra om många kan hålla ögonen öppna!

Sajtvärd för Hittekatter i Fokus. Medarbetare på Katter i Fokus.

Anmäl
2016-02-29 17:05 #2 av: Uppkatten

Frank är hittad avliden. Han hittades vid Flottsund, sannolikt trafikdödad redan under det första dygnet han försvann tror man. Har sannolikt legat under snön sedan den kom. Ett sorgligt och ledsamt slut. Men förmodligen skönt ändå för de närmaste att få visshet och att nu kunna sörja lilla fina hunden. RIP vackra Frank.

Sajtvärd för Hittekatter i Fokus. Medarbetare på Katter i Fokus.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.